NORDLAMELL

Nordlamell ble etablert i 2008 og har siden vokst støtt og stadig med årene som har gått. Vi har siden start levert trebaserte plater og komponenter til dør-/ og vindusindustri, møbel/innredningssnekkerier og trappeindustrien. Vi ble sommeren 2021 en del av Stangeskovene konsernet.

Vi leverer et bredt sortiment av de vanligste tresortene til møbel og innredning som furu, eik og bjørk, men vi har også andre tresorter i lager eller som vi kan hente inn til konkurransedyktige priser og leveringstider fra våre internasjonale partnere.

Vårt hovedlager er i Rauma kommune og vi leverer derfra til hele landet på kort leveringstid etter avtale. Våre samarbeidspartnere befinner seg hovedsakelig i Baltikum, Sverige, Polen, Østerrike, Tyskland, Kroatia, men også utenfor EU.

Vi henter all vare hos produsenten og varestrømmen går enten direkte ut til kunde eller via vårt lager. Dette er kostnadsbesparende og gir oss god kontroll på logistikken som styres fra vårt administrasjonskontor i Riga.

Foto: Europlac

Dokumentasjon

Det blir mer og mer fokus på bærekraft, sertifiseringer og miljødeklarasjoner i dagens samfunn. Vi har mulighet til å levere stort sett hele vårt sortiment med FSC-sertifsering, samt at vi nå er PEFC-sertifisert. Miljøfyrtårn som et ledd i Stangeskovene og diverse EPD'er er på vei. Ta kontakt ved nærmere spørsmål.

Foto: Alfa